<-Zpět

Do nové sezóny s novými stránkami

Autor: Maisner | 19.08.2015 13:47 | Aktualizováno: 19.08.2015 13:54

Zdravím všechny.

Jak jste si určitě stačili všimnout, tak do nové sezóny startujem s novými stránkami. Tentokrát jsou změny rozsáhlejší, protože se neměnil pouze vzhled, ale i funkční část webu.
Tato nutné modernizace stránek by nám měla přinést hlavně lepší zabezpečení a snažší rozšířitelnost.

Bohužel zatím nejsou v 100% hotové a některé sekce chybí, stejně jako některé části administrace. Vše budu postupně dodělávat ovšem myslím, že už teď jsou stránky v provozuschopném stavu. Sezóna se blíží a proto mě už tlačil čas, abych nové stránky spustil. V probíhající sezóně už by to nebylo prakticky možné.

Stránky mají a budou mít za začátku porodní bolesti. Chtěl bych Vás poprosit, aby jste chyby na které narazíte referovali do diskuze nebo sem pod článek.
Už teď vím o tom, že se nezobrazuje diskuze pokud nejste přihlášeni - budu řešit snad ještě dnes.

Také je tu prostor pro Vaše nápady na nové funkce. Pokud máte nápad na skvělou funkci a mé schponosti budou na to stačit, tak není problém ji zrealizovat :)

Děkuji za pozornost a případnou zpětnou vazbu.

Přihlašte se, pokud chcete přidat komentář...
Obrázek uživatele
Jungle
263
Like tlačítko je super :-)
Obrázek uživatele
Maisner
155
Ano máte pravdu, že to měním až moc často. To je tak, že já se naučím něco nového, tak si to chci hned odzkoušet na reálném projektu. A naše týmové stránky jsou pro to ideální :D Ale to se teď snad změní a toto by mohla být finální verze na několik let. S menšími úpravami a rozšířeními samozřejmě.
Jasně Machi pošli materiál :-) Ale nevím kdy s multimédiím dostanu, zatím je potřeba dodělat důležitější věci, které sice nejsou vidět, ale o to jsou důležitější.
Obrázek uživatele
Machi
145
Naprosto famózní stránky Míšo,sice musím dát za pravdu Koumesovi,že sotva si zvyknu na jedno rozhraní ,tak to celý překopeš,ale pecka ..jo a našel jsem doma ještě zapomenutou složku s videi a fotkami,takže ti něco málo dopošlu pro rozšíření multimédií :)
Obrázek uživatele
RiciSedlo
128
Vzhleda vse kolem je super!Stranky jako pro profiky.klobouk dolu Majsnere :-)
(Y)
Obrázek uživatele
Jungle
263
Maisnere SUPER práce! ;-)
Obrázek uživatele
Koumes
277
Vždycky když se konečně se stim naučím a už se v to po dlouhý době význam tak to zase změníš :-D ty mi to snad děláš schválně :-D :-D jinak super stránky Mišo ;-)
Obrázek uživatele
hudy23
426
Michale už teď jsou TOP. Díky