<-Zpět

Komentář: HC Senators – HC Rychlov

Autor: Machi | 20.02.2014 11:38

HC Senators – HC Rychlov

Úvodem:

Tento zápas už nebyl ani pro jedno mužstvo nikterak důležitý.Body a umístění v tabulce bylo již dané,tým HC Senators obsadil postupovou 7. příčku,již bez ohledu na výsledek tohoto zápasu.HC Rychlov je ovšem jeden z mála týmů,který nás v nadstavbě trápil a s nadsázkou se dá tvrdit,že to pro nás byl „zakletý“ soupeř.V dosavadních dvou duelech nás vždy dokázali borci z Rychlova porazit,v jednom utkání jsme jim dokonce nedokázali vstřelit branku. Takže motivace byla jasná-konečně zlomit tuto nepříznivou bilanci,ovšem HC Senators bral zápas lehkovážně a dokonce se uvažovalo o nastoupení v netradiční sestavě a podobné úvahy.

Shrnutí hry:

Tady se musím opakovat,nástup do zápasu byl z naší strany opravdu lehkovážný,možná vědomí toho,že výsledek už nic nezmění,nás ukolébalo natolik,že přišel trest v podobě inkasované branky.První dvě třetiny byly v našem podání opravdu marné! Ani jsme se nenadáli a už bylo skóre 0:3 v náš neprospěch.Už už to vypadalo,že tradice vzájemných zápasů bude pokračovat,v tom se ale probudil náš spící střelec Milda Staněk a v čase 35.40 a 36.32 snižuje na 2:3 . Asistence Pavel Koumar,Havlík Robert.Tyto dvě trefy nás konečně nastartovaly a začali jsme hrát svou hru.Další moment- Vladimír Hudousek klasicky projíždí obranou Rychlova (jako nůž máslem) a zajíždí na svou oblíbenou pozici-za soupeřovu branku.Zpoza branky přihrává na nebráněného Ondru Mozgu a ten střelou nad vyrážečku srovnává na 3:3 čas 38.50.Další moment,který mi uvízl v hlavě- střídaní,kdy jde na led Roman Soukup…na střídačce mu udílím radu,aby šel a rozhodl zápas!očividně si mou radu vzal k srdci protože v čase 44.27 střelou zpoza kruhů překvapil golmana a zvýšil na rozhodujících 4:3 Ihned následující buly,vyhrává Lukáš Kopřiva na lopatu Hudyho,ten se s tím nemazal a předvedl parádní tah na bránu zakončený střelou pod víko čas 44.36 uzavírá Vladimír Hudousek na konečných 5:3 . Milda nastartoval drtivý tlak,který znamenal výhru 5:0 ve 3. třetině a celkovou výhru 5:3 pro HC Senators,prokletí je prolomeno !

Takže máme za sebou „spanilou jízdu“ nadstavbovou částí,z možných 30 bodů se nám podařilo získat fantastických 26, což znamená pouze jednu prohru!Osobně si myslím,že je tohle pro nás obrovský úspěch. A jde se do Play off !!!

Přihlašte se, pokud chcete přidat komentář...