<-Zpět

Shrnutí dosavadních zápasů

Autor: Machi | 17.10.2014 12:49

Shrnutí doposud odehraných zápasů:

Máme za sebou už 6 zápasů (z toho pouze 1 výhru),takže si dovolím udělat takovou malou bilanci.Asi by byla většina radši,kdybych psal komentář ke každému zápasu zvlášť,osobně se ale domnívám,že to není zatím nutné,neboť obraz hry v dosavadních zápasech má vždy stejný scénář.Společným jmenovatelem pro neúspěšně odehrané zápasy je vždy nedostatek tréninku- tzn. špatné střídání,z čehož jednoduše vyplývá,že nevydržíme v tempu; ze špatného střídání také plyne řada chyb a gólů do naší sítě, pro příklad – střídá téměř celá pětka zrovna v době,kdy má soupeř puk a tak nastane situace,kdy soupeři jdou ve třech na golmana; Dále pak nejednotnost v přihlašování na zápasy (vysvětlím) –do každého zápasu nastupujeme v trochu odlišné sestavě,takže z mého pohledu se asi ani nejde nějak více sehrát; a ještě k tomu tempu- v každém zápase dokážeme hrát vyrovnaně se soupeřem pouze 1. třetinu.

To jsem jen vypsal to,co všichni víme,bohužel. Možná tohle moc lidí nečte,nicméně bych na všechny „Senátory“ chtěl apelovat ,aby se nad tím zamysleli a když už kluci zamluví led,tak pojďme potrénovat! Pokud chceme hrát vyrovnaně a dělat nějaké výsledky ,musíme být na ledě častěji ,než jednou za 14 dní. Vzor Radek Řihák J nedělní střelec.

HC Senators – HC Spartak Hulín

Hra vyrovnaná pouze během první třetiny,výsledek 2:8 vypovídá o všem.

HC Senators – HC Jiskra Chropyně

V první třetině jsme byli i snad lepším týmem,za zmínku stojí vedoucí branka Roberta Havlíka,který zakončil lišácky o brusle soupeřova golmana. Bohužel po vedoucí brance jsme naprosto přestali hrát a jako by jsme jen čekali na hvizd rozhodčího,kdy už to konečně ukončí.Soupeř toho využil a nakonec nás přehrál 1:6.

HC Senators – RHL Přerov

Opět slušná první třtina,pak následoval kolaps,který znamená dosavadní nejhorší výsledek a to 1:13.Nemyslel jsem si,že budu někdy hodnotit výkon golmana,ale v tomhle zápase mě náš brankář Ladislav Bláha opravdu těžce zklamal,i soupeř pochopil,že stačí vystřelit od „modré“ a spadne to tam.

HC Senators – Rebels

Toho zápasu jsem se nezúčastnil,takže nemohu hodnotit,každopádně ze zápisu vyplívá,že za úspěchem a první výhrou stál výkon kapitána.Vladimír Hudousek 5 body rozhodl o vítězství .Výhra 8:4.

HC Senators – HC Rychlov

Náš neoblíbený soupeř,který nás trápil i v loňské sezoně.Sportovně musím uznat,že soupeři se letos ještě výrazně zlepšili a jejich obrana nám nedovolila vůbec nic,výsledek 0:4

HC Senators – HC Tj Sokol Tovačov

Prozatím asi nejvyrovnanější zápas (kromě zápasu s Rebels),poprvé se do naši brány postavil Martin Tupý,takže jsme trošku pomýšleli na body. Zápas jsme rozehráli dobře,první třetinu jsme vyhráli 1:0 po brance Vladimíra Hudouska.Soupeř dokázal srovnat až ve druhé třetině.O výhře se rozhodlo až ve 3. třetině ,kdy soupeř využil naše špatné střídání a dostal se do vedení,na to ještě odpověděl Pavel Koumar,který srovnal,bohužel pak jsme nedokázali využít nespočet šancí,především Já (Petr Machálek) jsem nedokázal proměnit minimálně 4 jasné šance a tak jsme nakonec prohráli 2:4.

Přihlašte se, pokud chcete přidat komentář...
Obrázek uživatele
Machi
145
<p>Předpokl&aacute;d&aacute;m,že je to jen řečnick&aacute; ot&aacute;zka.. pod&iacute;vej &Scaron;v&aacute;ro,j&aacute; určitě nejsem kompetentn&iacute; osoba,abych mohl určovat koho se zbavit a koho ne,naopak d&iacute;ky tobě jsem se stal aspoň " neděln&iacute;m střelcem" když už v z&aacute;pasech nepředv&aacute;d&iacute;m nic.Nav&iacute;c působen&iacute; v leto&scaron;n&iacute; sezoně a hlavně v&yacute;sledky nejsou d&iacute;lem jednotlivců,ale (ne)fungov&aacute;n&iacute;m cel&eacute;ho t&yacute;mu...bohužel..Jinak douf&aacute;m,že ti naložil ježuch vět&scaron;&iacute; střeleckou formu,ať si to m&iacute;sto v &nbsp;sestavě vystř&iacute;l&iacute;&scaron; a nemus&iacute;me tady polemizovat :-)</p>
Obrázek uživatele
svagr
52
<p>Na leďe poř&aacute;d v&yacute;sledky ž&aacute;dn&eacute; Machi už nevite jak se mn&eacute; zbavit že???</p>
Obrázek uživatele
Jungle
263
<p>Machi, d&iacute;ky za shrnut&iacute;!&nbsp;</p>