<-Zpět

Trenér Bibi: S první polovinou tabulky budu spokojený.

Autor: Maisner | 20.05.2013 21:38

Dnes už bývalý hráč HC Senators Jaroslav "BIBI" Bíbr, bude v nové sezoně u týmu působit už jen jako trenér. Bibi v rozhovoru hodnotí uplynulou premiérovou sezonu a vyhlíží ambice, se kterými bude tým pod jeho vedením, vstupovat do nové sezony a zároveň i neznáme soutěže, která je plná nově vznikajících týmů. Vyjádří se i ke svému novému hráčskému angažmá v Barexu Chropyně.

Jak hodnotíš uplynulou sezonu 2012/13 a co dala Tobě osobně do dalšího hokejového života?
Uplynulou sezonu hodnotím celkem kladně s tím, že to byla naše první společná sezona a nedávali jsme si zase takové velké ambice. Bohužel vyhrát se nám nepovedlo, takže příští sezonu musíme vyhrát první zápas, toť první cíl a pak se uvidí, co bude dále. Že by ambice na play off? No uvidíme jak se cela sezona vyvine. No jinak mi to dalo osobně zase nějaké zkušenosti co se tyče hokejového světa, ale hlavně jsem poznal spoustu dobrých kluků, za což jsem taky hodně rád.
 
HC Senators budou hrát od příští sezony nižší kroměřížskou ligu KAMHL, ve které už nemůžeš jako hráč nastoupit. Je pro Tebe zklamání, že už nebudeš pomáhat senátorům na ledě?
No tak právě zklamání je to pro mě veliké. Opravdu se mi hrálo se Senatorama skvěle, ale tak věřím, že jeden hráč nedělá celý team, i když fakt budu mít chuť každý zápas do toho s klukama skočit a nebudu moct, takže musím holt pomoci jinak. Ale fakt mě to mrzí, že nebudu moct být na ledě, takže zklamání veliké.
 
Od nové sezony budeš trenér týmu HC Senators. Funkci hrajícího trenéra si zastával i v uplynulé sezoně. Jak moc bylo obtížné, některým začínajícím hokejovým amatérům, vysvětlit a vštípit do hlavy hokejové návyky? Myslíš, že se Ti to povedlo? 
No když si vezmeme úplný začátek, tak je vidět určitý pokrok. Ale určitě máme ještě hodně cesty před sebou, ale věřím, že když se tomu budeme věnovat tak to bude jenom lepší a lepší.
 

Co očekáváš od další sezony?

Tak od další sezony čekám hlavně první výhru, což by se mělo povést, jelikož budeme působit v nižší lize KAMHL. A podle toho a hlavně podle kvality soupeřů se bude určovat naše pozice v tabulce, ale nikdo není neporazitelný a hlavně máme zkušenosti z KHL (vyšší liga) což téměř naprostá většina teamů v KAMHL nemá. Takže ambice nechci přebíhat, ale řekněme v první polovině tabulky a budu jako trenér spokojený.
 
Od nového ročníku budeš hrát za tým Barexu Chropyně hrající KHL. Jak se zrodil přestup zrovna do tohoto týmu? Měl si i jiné nabídky?
No tak nabídky nějaké byly. Celkem cca asi 4, ale tak Barex a hlavně můj kámoš, co za něj hraje, mi psal už od začátku sezony a jelikož už za Senators hrát nemůžu, tak jsem se rozhodnul mu na sezonu kývnout a pak se uvidí, co bude dále.
 
Barex má naprosto odlišné ambice v KHL než měl tým HC Senators v uplynulé sezoně. Bude to určitě příjemná změna, že?
Nevím. Určitě ambice na play off tam jsou a pak se uvidí. Hokej si zahraji a kdo ví, třeba dám i nějaký ten gól a v Barexu by to mělo byt o něco lehčí.

Přihlašte se, pokud chcete přidat komentář...
Obrázek uživatele
Koumes
277
Jojo machi par lidi už mi to řeklo :D ale ja se nedivim :D a neboj pres modrou budu litat jako ptak :D :D :D a ne jak ty takovej postrelenej kacer :D :D :D
Obrázek uživatele
Machi
145
Hej Pájo,už Ti někdo řekl,že jsi strašná držka ? :-D já Ti zase přeji,aby ses dostal přes modrou :-))
Obrázek uživatele
SenatoR_19
129
to moc golu neprejes .)<div><br><div><br></div></div>
Obrázek uživatele
Koumes
277
parada machi ..... snad d<span style="line-height: 1.625;">as tolik golu jako stejnech komentaru :D :D :D</span>
Obrázek uživatele
Machi
145
Paráda borci....Bibi ,snad Ti to trénování půjde stejně dobře jako rozhovory :-)<div><br></div>
Obrázek uživatele
milan10
93
:-) dobře ty<br><br>
Obrázek uživatele
SenatoR_19
129
<div style="text-align: justify;"><b style="font-size: 13px; line-height: 1.625;"><font color="#cc3333" style="background-color: rgb(0, 0, 0);">LIKE</font></b></div>
Obrázek uživatele
Koumes
277
<P><BR>pekny clanek :)&nbsp; <FONT color=#ff0000>.:LIKE:. </FONT><FONT color=#000000>hele bibi a do jakyho roku si hral vsak do 2007 ne? tak pristi rok uz muzes hrat snama nebo snad ne?</FONT></P>
<P>&nbsp;</P>
Obrázek uživatele
hudy23
426
No nekecej :-)
Obrázek uživatele
Bibi
128
<font color="#ff0033" style="background-color: rgb(0, 0, 0);">LIKE !!! :)</font>